onsdag 14 juli 2010

Välkomna till Scraprooms nya blogg !!




Det blåser lite nya vindar på Scraproom. Sommar och semester från andra jobb innebär tid för reflektion och återhämtning.
Ett resultat av detta är nu att vi på Scraproom har fått en ny blogg. Du hittar vår gamla bland länkarna ute i kanten om du vill titta på något där. I denna nya blogg kommer vi att visa alster som vi i designteamet gör, presentera nyheter från affären (Du vet väl att Scraproom finns både i Helsingborg och på webben ??? ), lägga ut info om våra kurser och våra träffar.

Förutom våra populära nybörjarkurser kommer vi nu att ha fler fortsättningskurser / temakurser i både kortmakeri och scrapbooking. Du hittar kursschema på butikens hemsida och vi kommer att presentera kurserna här i bloggen.
I och med att Scraproom nu satsar mer på kurser än tidigare så har Eva I bestämt sig för att ändra i sitt designteam. Numera är vi i designteamet både kursledare och designteam. Detta gör att vi har sagt tack och hejdå till Eva F ( Eva Grapp) och Marie (Hallonflicka). Det geografiska läget gör att de inte kan hålla kurser på Scraproom.

Ni kommer att vara saknade på Scraproom och av oss, era DT-kolleger men vi ses ju ändå !!
Ett stort tack till er båda för denna tiden !

Vi ser med spänning fram emot ett fortsatt fullspäckat 2010 !!
Glöm nu inte att lägga in vår nya blogg bland era favoriter !!

4 kommentarer:

  1. Så fin den nya bloggen är!
    Självklart har jag lagt till den i mina favoriter.

    SvaraRadera
  2. Såklart jag inte vill missa att följa nya bloggen. Och va många roliga kurser det är till hösen. Nu blir det till att ta fram kalendern och planera...
    /Hege

    SvaraRadera
  3. Ser fram emot nya tder. När man själv gåt i gamla scrapspår...
    Välkommen till blogspot :-)

    SvaraRadera
  4. Jättefräscht och nytt! Men jag kommer att sakna Eva Fs fantastiska kortvikningar och Marie/Hallonflickas fina LO:er med hennes fantastiska fotografier på.

    SvaraRadera