torsdag 16 september 2010

Bus eller godis?

Nu är det höst och ganska snart knackar Halloween på dörren. Jag har gjort en liten ask, där man kan ha godis till dem, som kommer och knackar på...för jag tror de hellre vill ha godis än att göra bus...det är det jag hoppas i alla fall!



Det mönstrade papperet kommer från Making Memories och är ett papper, som är mönstrat på ena sidan och enfärgat på andra. Som stomme på locket har jag en bit lila cardstock. Stämpelmotivet kommer från Bildmålarna. Jag har glittrat lite med stickles samt 3D-lackat fladdermöss samt en av pumporna, som jag klippt ut från mönsterpapperet. En bit jättefint sammetsband får pryda sidan på locket.

Så här ser asken ut uppifrån!



Av resterna av cardstock samt mönsterpapper gjorde jag ett kort:



Själva stommen är ett 15x15 cm-kort, men jag vek det annorlunda: jag vek det, så att det blev som en "dubbeldörr" mitt fram, sen vek jag upp hörnorna kant i ytterkant med själva kortet. Det är samma stämpelmotiv, som på asken, men jag dammade av en bit krymplast, som jag stämplade på och sedan värmde med min varmluftspistol. Innan jag värmde gjorde jag ett rejält hål uppe i, där jag sedan kunde trä in en kedja ur Tim Holtz kollektion. Eftersom krympplast just krymper måste man göra hålet mycket större än vad man vill ha det, eller så får man sätta en nål eller dylikt i hålet för att det inte ska smälta samman.
Bradsen är också från Making Memories. Alfabetet jag använt på båda grejerna är från Cosmo Cricket och heter Tiny Type. Även på kortet har jag glittrat och 3D-lackat lite här och där.

När man öppnar kortet ser det ut så här:


Hoppas ni får en fortsatt härlig torsdag!

Kram från Karin

1 kommentar: