torsdag 24 november 2011

Litet julkort...

...frestar jag med idag:

Både stämpel och papper är från Maja Designs nya vinterkollektion, motivet är målat med olika bruna Distresser.
Den genombrutna spetsen är en Sizzix "On the Edge, Distressed Doily", infärgad även den med Distressfärg. Alla kanter är arbetade med en Edge Scraper. På sina ställen har jag med hjälp av en minimister sprayat vatten och Perfect Pearls Gold för att få ett vackert skimmer. En tag, lite band och rosor samt guldstickles fick utgöra dekorationerna.
Inte klara med julkorten än? Ingen fara, jag har inte börjat än, så du är definitivt inte sist...

tisdag 15 november 2011

Scrappa i en påse!

Kan man det? Såklart att man kan! Jag fick med mig två helt vanliga bruna påsar hem från ScrapRoom och med hjälp av dem samt mönstrade papper från Maja Designs nya vinterkollektion gjorde jag detta minialbum, som jag valde att kalla "Jul hos oss - mest på skoj..."

Jag valde att stänga igen den ordinarie öppningen och sprätta upp en bit av ena långsidan, för jag ville använda mig av Rangers stora tags, men såklart kan man behålla öppningen och göra egna skräddarsydda.
Jag har inte dekorerat så väldans mycket, man har inte så mycket plats i detta lilla album, vilket är en fördel om man ska ge bort något liknande i julklapp. Det tar alltså inte så lång tid att göra det!
Det enda jag stämplat med är en bit bubbelplast och till det använde jag mig av Distress stains. Jag har också färgat in bandet med samma produkt, bara älskar att göra det, man kan få precis den nyans på band man vill ha!
Jag har varit ganska flitig med min lilla stansmaskin, tycker det blir en lite fräck detalj i det hela.
Tagsen blev så här, förlåt Johan, men du är så söt när du sitter upp och sover...
Och så här blev till sist baksidan!
Kanske jag löste något litet julklappsbekymmer Hoppas det!
Kram från Karin