onsdag 28 juli 2010

Midsommar papper från Petson´s papper

Papperna med alla härliga midsommarblommor på kommer från Petson´s papper. Jag har använt ett vitt cardstock tillsammans med dem.


Här kommer en närbild på dekorationerna.






Allt material finns givetvis hos Scraproom!

Kram

Caroline








tisdag 27 juli 2010

Sommarlov...

ja jag måste väl erkänna... Jag scrappar liiiite mindre när det är sommar men igengäld tar jag desto fler foto. Maja designs sommarserie är helt fantastisk till alla sommarens foto.

färgv31

Men några kvällar har jag och några kompisar träffats för att scrappa och prata strunt... Är du också sugen på det ??

Sommarscrap på Scraproom på Söndag. Som vanligt mellan kl 16,30-22,30. Anmälan gör du i butiken eller per mail.

Kram Helena

måndag 26 juli 2010

Petson´s Papper

Hejsan
Hopps att ni alla har det bra så här i semestertider! Jag har sett till att få lite pysseltid och använt mig av det underbara pappret Prästkragar från Petson´s papper. Jag har använt ett ark, små prästkragar på ena sidan och stora på den andra!
Se till att kika in snart igen för då kommer fler layouter med dessa härliga papper!

Allt material finns givetvis hos Scraproom!

Varma kramar
Caroline

måndag 19 juli 2010

Tittut!

För ett tag sedan fick jag ett mönstrat papper ur Basic Greys kollektion Max & Whiskers, ett papper med en massa små djur på, definitivt inte ett "kortpapper" tänkte jag då. Men utmaningar är till för att antas, så sagt och gjort: jag plockade fram saxen och började helt sonika att klippa ut en del av de små figurerna.
Papperet är mönstrat även på baksidan, jag skar ut en kvadrat, gjorde hål ungefär i mitten på papperet och skar sedan upp små flikar. Dessa satte jag sedan fast nästan som en stjärna runtom och runt dessa flikar hamnade sedan alla figurerna.



Som kortmakare tycker jag så klart att det måste finnas något stämplat på ett kort, därför fick jag användning av Magnolias mysiga groda, här målad med akvarellpennor.
Samtliga små utklippta detaljer är antingen 3D-lackade eller så har de lite glitter på sig. Den enda övriga dekorationen är band i olika färger.

Ha det fortsatt bra i sommarvärmen, snart kommer det fler saker att kika på eller att skriva in i kalendern!
Kram från Karin

onsdag 14 juli 2010

Välkomna till Scraprooms nya blogg !!




Det blåser lite nya vindar på Scraproom. Sommar och semester från andra jobb innebär tid för reflektion och återhämtning.
Ett resultat av detta är nu att vi på Scraproom har fått en ny blogg. Du hittar vår gamla bland länkarna ute i kanten om du vill titta på något där. I denna nya blogg kommer vi att visa alster som vi i designteamet gör, presentera nyheter från affären (Du vet väl att Scraproom finns både i Helsingborg och på webben ??? ), lägga ut info om våra kurser och våra träffar.

Förutom våra populära nybörjarkurser kommer vi nu att ha fler fortsättningskurser / temakurser i både kortmakeri och scrapbooking. Du hittar kursschema på butikens hemsida och vi kommer att presentera kurserna här i bloggen.
I och med att Scraproom nu satsar mer på kurser än tidigare så har Eva I bestämt sig för att ändra i sitt designteam. Numera är vi i designteamet både kursledare och designteam. Detta gör att vi har sagt tack och hejdå till Eva F ( Eva Grapp) och Marie (Hallonflicka). Det geografiska läget gör att de inte kan hålla kurser på Scraproom.

Ni kommer att vara saknade på Scraproom och av oss, era DT-kolleger men vi ses ju ändå !!
Ett stort tack till er båda för denna tiden !

Vi ser med spänning fram emot ett fortsatt fullspäckat 2010 !!
Glöm nu inte att lägga in vår nya blogg bland era favoriter !!